Captură de peste 1 milion de dolari, la o partidă de pescuit cu familia. S-a întâmplat în Florida, la sud de Marathon

Data actualizării: Data publicării:
jane castor imparte margele la gasparilla
Primarul din Tampa, Florida, Jane Castor, împarte mărgele în timpul Paradei Piraților Gasparilla. Sursa foto: Profimedia Images

Primarul din Tampa, Florida, Jane Castor, a făcut o captură mare în timp ce pescuia în Florida Keys cu familia, la sfârșitul lunii trecute. Nu este vorba de un pește mare, ci de un pachet cu 31 de kilograme de cocaină, care, așa cum s-a aflat acum, valorează aproximativ 1,1 milioane de dolari, transmite CNN.

Pachetul a fost descoperit la sud de Marathon pe 23 iulie, și înăuntru s-a descoperit că erau 25 de pachete mai mici cu cocaină, conform Poliției de Frontieră din SUA.

Castor a salvat locația capturii pe ceasul ei, în timp ce familia a scos pachetul din apă pe barca lor de agrement și a contactat biroul șerifului din Monroe pentru a raporta captura, a transmis biroul de presă al primăriei din Tampa. Agenții Poliției de Frontieră din Sectorul Miami au preluat apoi custodia drogurilor, potrivit agenției de frontieră și Biroului Șerifului din Monroe.

"Apreciem sprijinul continuu din partea comunității noastre de navigatori. Datorită eforturilor acestui bun samaritean, 31 de kilograme de cocaină sunt în custodia federală și afară de pe străzile noastre. Încurajăm comunitatea să raporteze imediat autorităților locale activități suspecte", a declarat asistentul șef de patrulare, agentul Adam Hoffner.

Înainte de actualul ei rol de primar, Jane Castor „a petrecut 31 de ani în Departamentul de Poliție din Tampa, deservind aproape în orice calitate și în aproape fiecare cartier al orașului. În octombrie 2009, Castor a devenit prima femeie șef al poliției din Tampa, care a servit timp de șase ani în acest rol”, conform biografiei ei de pe site-ul web al orașului Tampa.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri