Casa Albă. Soţii Obama au sărbătorit Halloween-ul alături de sute de copii

Data publicării:
halloween casa alba 2013 1

Vrăjitoarele, fantomele şi supereroii au luat cu asalt Casa Albă, decorată cu pânze de păianjen uriaşe şi 200 de dovleci. Sute de copii, costumaţi în diferite personaje, de la Dorothy din Vrăjitorul din Oz până la Superman, au ţinut să colinde cuplul prezidenţial. Soţii Obama, îmbrăcaţi asortat în negru şi portocaliu intens, i-au servit cu bomboane şi fructe uscate.

Un grup de zombi dansatori le-au oferit new-york-ezilor o perfectă punere în scenă a videoclipului Thriller, al lui Michael Jackson. Două milioane de oameni au ieşit în stradă să urmărească tradiţionala paradă, mai ales că anul trecut ea nu a fost organizată, din cauza uraganului Sandy. Emblematica Empire State Building a oferit şi ea, pentru prima dată, un spectacol de muzică şi culoare.

Frenezia Halloween-ului i-a cuprins şi pe columbieni, care au organizat o caravană a celor mai înfricoşătoare personaje. Nu oricum, ci pe motociclete.

Oamenii s-au costumat în zombi, vampiri, bufniţe şi alte personaje macabre. Până şi motocicletele au fost ornate în chip de lilieci, de trăsuri sau de trenuleţe ale groazei.

Chiar şi locuitorii din Damasc au încercat să uite de violenţe şi au participat la o petrecere de Halloween, în speranţa că vor alunga spiritele rele care le bântuie ţara măcinată de război. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri