De ce a a mințit o femeie că a câștigat jackpotul de peste 1 miliard de dolari de la Powerball

Data actualizării: Data publicării:
bilete loterie
O femeie care a spus că a câștigat jackpotul la loteria Powerball, în valoare de 1,08 miliarde de dolari, a fost acuzată că a mințit FOTO: Profimedia Images

O femeie care a spus că a câștigat jackpotul la loteria Powerball, în valoare de 1,08 miliarde de dolari, a fost acuzată că a mințit de către nepoata proprietarului magazinului unde a fost vândut biletul.

Sarai Palacios, nepoata lui Nabor Herrera, care deține „Las Palmitas Mini Market” lângă Skid Row, Los Angeles, a spus că femeia nu a câștigat jackpotul. „Nu sunt sigură de ce a făcut asta. Cred că doar a vrut să fie la televizor”, a spus Palacios, potrivit Business Insider.

„Nu știm încă cine este câștigătorul. Încă nu s-au prezentat”, a mai spus ea.

Loteria din California a anunțat joi că magazinul respectiv a vândut biletul câștigător pentru al treilea cel mai mare jackpot la Powerball din istorie și al șaselea cel mai mare câștig la loterie din SUA.

Un videoclip distribuit de Inside Edition arată o femeie neidentificată care a intrat vineri în magazin. Femeia a început să plângă și i-a răspuns cu „da” unui reporter care a întrebat-o dacă a cumpărat biletul câștigător.

În videoclip, femeia a putut fi auzită spunând: „Mi-e frică acum. Sunt speriată”. Ea i-a îmbrățișat pe oamenii din magazin și apoi a fugit.

Herrera, proprietarul magazinului, care a spus că nu știa că magazinul său a vândut biletul câștigător până când nu a ajuns joi la serviciu, a spus pentru presa locală că femeia respectivă minte, pentru că nu a recunoscut-o.

Proprietarul magazinului, care urmează să primească 1 milion de dolari pentru că a vândut biletul, a declarat pentru presa locală că plănuiește să folosească o parte din câștiguri pentru a-și duce familia în vacanță.

Câștigul de 1 miliard de dolari a urmat celor 38 de extrageri consecutive în care nimeni nu a câștigat jackpotul. Edwin Castro a câștigat anul trecut un jackpot record de 2 miliarde de dolari cu un bilet cumpărat dintr-o benzinărie aflată la 13 kilometri distanță de magazinul lui Herrera.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri