Sari la conținut

Filmul „Justice League”, debut dezamăgitor în box office. Drama care a depășit așteptările

„Justice League” a debutat dezamăgitor în box office-ul nord-american de weekend, după ce a generat încasări de 96 de milioane de dolari. Cei mai faimoşi supereroi par să îşi fi pierdut puterile, în schimb, drama „Wonder” - cu Owen Wilson, Jacob Tremblay şi Julia Roberts - a debutat surprinzător pe poziţia a doua, cu 27,1 de milioane de dolari încasări peste weekend, potrivit News.ro.

justice league 2

FOTO: IMDB

Lungmetrajul „Justice League”, produs de Warner Bros. şi DC Entertainment, a debutat internaţional cu încasări de 185,5 milioane de dolari, generate în urma difuzării lui în 65 de pieţe, suma incluzând 51,7 milioane de dolari din sălile din China şi 14,2 milioane de dolari, în America Latină. Astfel, cu un total de 281,5 milioane de dolari, filmul a înşelat aşteptările pentru America de Nord, unde producătorii se aşteptau la cel puţin 110 milioane de dolari încasări în primul weekend, scrie The Hollywood Reporter.

Filmul care a avut un buget estimat la 300 de milioane de dolari îi are în distribuţie pe Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Amber Heard, Amy Adams, J.K. Simmons, Jesse Eisenberg şi Willem Dafoe.

Regizat de Stephen Chbosky, „Wonder” a depăşit aşteptările şi a generat încasări care au acoperit bugetul încă din primul weekend. Adaptarea romanului pentru copii al lui R.J. Palacio a costat 20 de milioane de dolari.

Thor: Ragnarok” a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 21,8 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend de la lansare. Până în prezent, filmul a generat încasări de 247,7 milioane de dolari doar în Statele Unite. La nivel global, producţia a strâns 738,1 milioane de dolari.

Comedia „Daddy's Home 2” se află pe locul patru, cu 14,8 milioane de dolari, iar totalul în clasamentul nord-american, generat în cele zece zile de la lansare, este de 50,6 milioane de dolari.

Murder on the Orient Express” al lui Kenneth Branagh a generat încasări de 13,8 milioane de dolari, în al doilea weekend de la premieră, şi un total de 51,7 milioane de dolari, la nivel nord-american. Global, filmul a încasat până în prezent 148,2 milioane de dolari. Pe plan internaţional, în acest caz, cea mai mare sumă a venit din China, 30,4 milioane de dolari, urmată de Marea Britanie, cu 23,1 milioane de dolari.

Filmul de animaţie „The Star”, pentru care Steven Yeun, Gina Rodriguez, Keegan-Michael Key şi Oprah Winfrey şi-au împrumutat vocile, a debutat cu încasări de 10 milioane de dolari.

Comedia „Lady Bird”, regizată de Greta Gerwig, cu Saoirse Ronan şi Laurie Metcalf în distribuţie, a urcat în top pe locul al optulea, cu 2,5 milioane de dolari încasaţi în al treilea weekend.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, cu Frances McDormand, a urcat până pe poziţia a zecea, după ce a generat încasări - în al doilea weekend - de 1,1 milioane de dolari

Între debuturile acestui weekend se numără „Roman J. Israel, Esq.”, regizat de Dan Gilroy, cu Denzel Washington, care a generat încasări de 65.000 de dolari după ce a rulat în patru săli din New York şi Los Angeles.

Pe aceeași temă