Preşedintele Ugandei vrea interzicerea sexului oral: "Gura este pentru mâncat"

Data publicării:
Yoweri_Museveni_September_2015
Foto Wikipedia

Youweri Museveni a declarat că îşi doreşte interzicerea sexului oral în această ţară şi i-a acuzat pe străini că îi încurajează pe ugandezi să asemenea comportamente sexuale, scrie Daily Mail.

Yoweri_Museveni_September_2015
Foto Wikipedia

Şeful statului a ţinut să precizeze că declaraţia sa este un avertisment adresat străinilor, care, susţine acesta, ar încerca să-i convingă pe concetăţenii săi să facă sex oral. Argumentul liderului ugandez în direcţia interzicerii acestei practici sexuale? "Gura este pentru mâncat", susţine Museveni, citat de Daily Mail

Potrivit publicaţiei britanice, nu ar fi prima oară când preşedintele Ugandei are ieşiri publice controversate pe teme sexuale.

În 2014, referindu-se tot la sexul oral, aesta i-a avertizat pe ugandezi că există riscul de a se trezi cu viermi după o asemenea partidă. Şi tot în 2014, notează Daily Mail, şeful statului considera că e infracţiune faptul de a nu-i da în vileag pe homosexuali.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri