Trei oameni, printre care doi turiști străini, au fost uciși în Uganda. Atacatorii ar face parte dintr-o grupare afiliată ISIS

Data actualizării: Data publicării:
parc naţional din Uganda
Trei persoane, printre care doi turişti străini, au fost ucise marţi de bărbaţi înarmaţi într-un parc naţional din Uganda. FOTO: Profimedia Images

Trei persoane, printre care doi turişti străini, au fost ucise marţi de bărbaţi înarmaţi într-un parc naţional din Uganda, a anunţat poliţia locală, adăugând că este vorba despre atacul unui grup rebel afiliat grupării jihadiste Stat Islamic, potrivit BBC.

Autoritpțile din Uganda au declarat că victimele sunt doi turiști și un ghid. Turiștii erau din Marea Britanie și Africa de Sud, în timp ce ghidul lor era ugandez, a adăugat acesta.

„Cele trei persoane au fost ucise şi vehiculul lor de safari a ars”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Fred Enanga pe X.

El a adăugat că poliția îi caută pe presupușii rebeli și a transmis„cele mai profunde condoleanțe familiilor victimelor”.

Grupul se afla în Parcul Naţional Regina Elisabeta când a fost atacat de membri ai miliţiei Forţele Democratice Aliate (ADF)

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri