Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, este acuzat de agresiune sexuală. O femeie spune că acesta a abuzat-o în 1975

Data actualizării: Data publicării:
solist rock pe scena
Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, este acuzat de agresiune sexuală FOTo: Profimedia Images

O femeie a înaintat un proces pentru agresiune sexuală împotriva lui Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, susținând că acesta a abuzat-o de două ori în 1975, pe când avea 17 ani.

Dosarul a fost depus la Curtea Supremă din New York de către Jeanne Bellino, care spune că a suferit „traume emoționale grave și permanente”, potrivit BBC.

Această acțiune vine după dosarul depus anul trecut de o altă femeie, Julia Misley. Tyler a negat toate acuzațiile din acel proces și nu a comentat încă acuzațiile lui Jeanne Bellino.

Bellino lucra ca model în Manhattan când o prietenă a aranjat o întâlnire cu trupa rock, după o prezentare de modă, se spune în plângere.

Tyler ar fi forțat-o pe Bellino să intre într-o cabină telefonică, în timp ce se plimbau prin oraș împreună cu alte persoane. Acolo ar fi „bruscat-o și pipăit-o”, iar ea „a ripostat și a încercat să se elibereze, însă Tyler a reținut-o”. Colegii lui de trupă și celelalte persoane din anturaj „s-au uitat, au râs și nu au făcut nimic pentru a pune capăt situației”, mai spune Bellino în plângere.

Mai târziu, în barul unui hotel, Tyler ar fi lipit-o de un perete și a început să simuleze cu ea un act sexual, spune Bellino. Ea „s-a opus și l-a tras de păr”, „a plâns de frică”, iar când el i-a spus să urce în camera lui, ea a plecat.

Bellino a spus că din cauza celor întâmplat „a suferit și va continua să sufere, având traume emoționale severe și permanente, experimentând jenă, umilire, răni fizice și psihologice”.

În septembrie, trupa din Boston, câștigătoare a unui Grammy, și-a amânat șase dintre spectacolele de adio din America de Nord, deoarece Tyler, în vârstă de 75 de ani, a suferit leziuni la corzile sale vocale.

În 2001, rupa Aerosmith a fost inclusă în Rock & Roll Hall Of Fame.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri