Ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață. Povestea imaginii surprinse cu câteva ore înainte de accidentul de elicopter

Data actualizării: Data publicării:
selfie Kobe Bryant

Un selfie făcut cu Kobe Bryant de un fan de 13 ani ar putea fi ultima fotografie cu fostul mare baschetbalist în viață.

Brady Smigiel și-a făcut un selfie cu idolul său sâmbătă, la Academia Mamba Sports. În ziua următoare, legenda NBA și fiica sa, Gianna, aveau să moară în accidentul cumplit de elicopter, alături de alte șapte persoane, potrivit CNN.

Brady, care, alături de fratele lui geamăn, a jucat într-o partidă chiar în ziua în care și-a făcut acel selfie, s-a trezit cu gândul de „a-l vedea pe Kobe înaintea meciului”, după cum spune mama lui. „Amândoi sunt obsedați de baschet și sunt fani înfocați ai lui Kobe”, a declarat mama gemenilor.

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autorităţile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Prima reacție a soției lui Kobe Bryant

Vanessa, soția legendarului jucător din NBA, Kobe Bryant, a publicat pe rețelele de socializare un comunicat în care a vorbit despre pierderea soțului și al fiicei sale, Gianna.

„Fetele mele și cu mine vrem să mulțumim milioanelor de oameni care și-au arătat sprijinul și dragostea în aceste momente de coșmar. Vă mulțumim pentru toate rugăciunile. Avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de moartea soțului meu, Kobe – un tată minunat pentru fiicele noastre, și de a frumoasei mele, Gianna – o fiică minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri. De asemenea, suntem îndurerate pentru familiile ce și-au pierdut, duminică, persoane apropiate. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastră acum. Mă consolez cu gândul că atât Kobe, cât și Gigi, știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați că i-am avut în viețile noastre. Mi-aș dori să fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvântările noastre frumoase ce ne-au fost luate mult prea devreme. Nu știu ce ne rezervă viața după ziua de azi și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei. Ne trezim în fiecare zi și încercăm să mergem mai departe pentru că Gigi și Kobe ne luminează calea. Iubirea noastră pentru ei nu are margini. Îmi doresc să îi îmbrățișez, să îi sărut și să îi binecuvântez, să îi avem cu noi aici mereu. Vă mulțumim pentru că ne-ați împărtășit bucuria, durerea și sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordați respectul și intimitatea de care avem nevoie pentru a trece prin această nouă realitate. Vă mulțumesc pentru că vă rugați pentru noi și pentru că îl iubiți pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri și pe mine”, a scris Vanessa Bryant, pe pagina sa personală de Instagram.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri