Prima reacție a soției lui Kobe Bryant, după prăbușirea elicopterului în care se afla baschetbalistul și fiica sa

Data publicării:
Kobe Bryant și fiica sa, Gianna, imbratisati.
Kobe Bryant și fiica sa, Gianna. Foto: GettyImages

Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, a făcut primul său comentariu de la prăbușirea elicopterului în care se aflau fostul baschetbalist și fiica sa de 13 ani, Gianna, informează BBC.

Într-o postare pe Instagram ilustrată cu o poză a întregii familii, Vanessa spune că a fost "complet devastată" și că "nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea".

Kobe Bryant și Vanessa aveau patru fiice, printre care și Gianna.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Cauza prăbușirii elicopterului lui Kobe Bryant la vest de Los Angeles este încă investigată. Fostul baschetbalist și fiica sa se îndreptau către un meci de baschet la Mamba Sport Academy, unde Gianna urma să joace și Kobe să antreneze.

În postarea sa, Vanessa a spus că ea și fiicele ei sunt complet devastate de pierderea bruscă a lui Kobe și fiicei sale Gianna și că le este imposibil să-și imagineze viața mai departe fără ei. "Aș vrea să fie cu noi mereu. Erau o binecuvântare și au fost luați dintre noi mult prea devreme", scrie Vaness Bryant.

Vanessa Bryant le-a mulțumit oamenilor pentru susținere și a anunțat înființarea unui fond pentru ajutorarea familiilor celorlalte victime ale accidentului aeronatic.

Alte șapte persoane se aflau în elicopter alături de Kobe Bryant și Gianna.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri