Ultimele cuvinte spuse de mireasa care a fost omorâtă în ziua nunții de o șoferiță beată

Data actualizării: Data publicării:
mire si mireasa intampinati de invitati cu lumanari
O tânără mireasă a fost ucisă de o șoferiță beată care a intrat în plin în mașina cu care mirii plecau de la nuntă. Foto: GoFundMe

Cu câteva momente înainte ca o șoferiță beată să lovească vehiculul în care ea și proaspătul ei soț erau, ucigând-o și rănindu-i grav partenerul, Samantha Miller i-a spus lui Aric Hutchinson că vrea ca ziua nunții lor „să dureze pentru totdeauna”.

„S-a uitat la soțul ei și i-a spus că „vreau ca această zi să dureze pentru totdeauna”, chiar înainte de a se întâmpla”, a spus Lisa Miller, mama Samanthei, într-o emisiune tv citată de Insider.

Samantha Miller și Aric Hutchinson s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni, în Carolina de Sud, SUA. După nuntă au plecat spre casă într-un vehicul asemănător unei mașinuțe de golf, pe care l-au inscripționat cu „proaspăt căsătoriți”, în care se mai aflau alte două persoane.

O șoferiță beată a intrat în plin în ei, iar mașina a fost proiectată la peste 100 de metri distanță, rostogolindu-se de mai multe ori.

Samantha Miller a murit la locul accidentului din cauza rănilor grave suferite. Aric Hutchinson a fost grav rănit, suferind mai multe fracturi și o leziune cerebrală. Celelalte două persoane din vehicul au fost, de asemenea, rănite grav.

Șoferița, Jamie Lee Komoroski, de 25 de ani, se urcase la volan cu o alcoolemie de trei ori mai mare decât limita admisă. A fost pusă sub acuzare pentru omor din culpă și alte trei fapte.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri