Mireasă ucisă la doar câteva ore după ce a spus „Da”. O șoferiță beată a intrat în plin în mașina cu care mirii plecau de la nuntă

Data publicării:
mire si mireasa intampinati de invitati cu lumanari
O tânără mireasă a fost ucisă de o șoferiță beată care a intrat în plin în mașina cu care mirii plecau de la nuntă. Foto: GoFundMe

Ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viața ei, însă, la doar câteva ore după ce a spus „Da”, o tânără mireasă a fost ucisă de o șoferiță beată care a intrat în plin în mașina cu care mirii plecau de la nuntă.

Incidentul a avut loc în Folly Beach, Carolina de Sud, scrie CNN.

Samantha Miller, în vârstă de 34 de ani, se afla împreună șotul său și alte două persoane când a avut loc tragedia. Aceștia plecau de la nuntă cu un vehicul asemănător mașinilor de golf, când o șoferiță băută a intrat în plin în ei. Mașina a fost aruncată peste 100 de metri și s-a rostogolit de mai multe ori.

Alți trei pasageri au fost răniți, doi grav - inclusiv soțul lui Miller, potrivit lui Andrew Gilreath, directorul pentru siguranța publică din Folly Beach.

Vehiculul de tip maşină de golf, decorat cu cutii și un semn „abia căsătorit”, „a fost destul de avariat și era pe o parte”, a spus Gilreath.

Salvatorii care au ajuns primii la fața locului au încercat să o resusciteze pe Miller, însă mireasa a murit pe loc, a spus el.

Accidentul a aruncat maşina la mai mult de 100 de metri, a spus Annette Hutchison, mama mirelui, în postarea GoFundMe.

Mirele a avut mai multe oase rupte și o leziune cerebrală și a suferit cel puțin o intervenție chirurgicală reconstructivă.

„Mi s-a înmânat verigheta lui Aric într-o pungă de plastic la spital, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit reciproc jurămintele”, a scris mama lui. „Aric și-a pierdut dragostea vieții sale”.

Suspecta, Jamie Lee Komoroski, în vârstă de 25 de ani, a fost acuzată de crimă și are trei capete de acuzare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise care a dus la vătămare corporală gravă, arată dosarul înaintat instanţei.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri