Un bărbat nu a spus familiei că a câștigat 1,35 de miliarde $ la loterie. După câteva luni s-a trezit într-o situație „de coșmar”

Data actualizării: Data publicării:
un barbat numara bani
Un bărbat nu a spus familiei că a câștigat 1,35 de miliarde $ la loterie FOTO: Shutterstock

Un bărbat din Maine, SUA, care a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loterie în luna ianuarie, susține că norocul său s-a transformat între timp într-un adevărat coșmar.

Bărbatul norocos, care a vrut ca numele lui să nu fie făcut public, a câștigat suma colosală de 1,35 miliarde de dolari la extragerea Mega Millions din ianuarie. Din motive personale, el nu a vrut să împărtășească vestea nici măcar cu familia, iar singura persoană căreia i-a spus de câștig este mama fiicei sale, de care este despărțit.

Însă atunci când i-a spus despre câștig, bărbatul i-a dat femeii instrucțiuni precise, cerându-i să păstreze secretul până în iunie 2032, când fiica lor va împlini 18 ani. Mai mult, bărbatul a pus-o pe fosta parteneră să semneze un acord de confidențialitate, iar aceasta a fost de acord.

Dar femeia n-a putut să păstreze secretul nici măcar pentru câteva ore și din acest motiv cei doi foști parteneri au ajuns la proces.

Potrivit People, bărbatul, identificat drept „John Doe”, a ales să primească premiul într-o singură tranșă de 723.564.144 de dolari, în locul sumei întregi eșalonate în rate lunare pe o perioadă de 30 de ani. I-a spus despre bani doar fostei partenere, identificate drept „Sara Smith”. Potrivit acordului semnat de cei doi, în cazul în care, totuși, femeia ar fi spus cuiva despre bani, ar fi trebuit să-l informeze și pe el în termen de 24 de ore.

În ciuda promisiunii de a păstra secretul, femeia nu s-a putut abține și a împărtășit vestea cu toată familia. Pe părinții ei i-a sunat și le-a dat vestea imediat.

Într-un timp relativ scurt, vestea s-a răspândit, iar bărbatul și-a dat seama că o mulțime de persoane știau despre norocul care l-a lovit. Potrivit plângerii înaintate în justiție împotriva fostei partenere, el spune că acest lucru l-a făcut să se simtă vulnerabil, expus la pericole și fraude.

Prin acțiunea înaintată în justiție, bărbatul îi cere și compensații materiale fostei partenere pentru daunele pe care i le-a adus - câte 100.000 de dolari pentru fiecare persoană căreia i-a împărtășit secretul.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri