Un bărbat s-a sinucis live pe Facebook în ziua logodnei fiicei lui

Data publicării:
barbat care s-a sinucis pe fb

Un bărbat și-a filmat sinuciderea și a transmis-o live pe Facebook pentru că a aflat că fiica sa se va căsători fără aprobarea lui.

Ayjan Uzun, în vârstă de 54 de ani, vorbește în videoclip despre familia sa înainte să se împuște în cap, notează metro.co.uk.

Transmit live în seara aceasta, e testamentul meu, nu vreau ca cei care m-au adus în această stare să vină la înmormântarea mea. La revedere, eu plec, aveți grijă de voi”, a spus bărbatul înainte să se sinucidă.

Bărbatul era singur acasă și tocmai aflase că fiica sa se va căsători.„Nimeni nu m-a întrebat și pe mine. Nu m-au tratat ca pe un bărbat. Socrul meu mi-a luat locul și fără să aibă dreptul a aprobat căsătoria fiicei mele. Nimeni nu a spus că tatăl acestei fete trăiește”, spune bărbatul.

Soția mea m-a sunat și mi-a spus. Am întrebat-o de ce nu a venit să-mi spună (de logodnă n.r.) și mi-a răspuns că nu pot fi vizitat personal. Poate unii dintre voi vor numi asta un spectacol. Nu-mi doresc să mai treacă cineva prin ce trec eu acum.Puțin mai încolo o să-mi închei viața cu arma pe care o țin în mână”, afirmă bărbatul.

În timpul livestreamului, prietenii și rudele bărbatului ai trimis comentarii implorându-l să nu se sinucidă. Cu toate astea, Uzun i-a ignorat și a dus planul la sfârșit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri