O femeie a fost cerută de soție în vacanță, în Turcia. După câteva minute a căzut de pe faleză și a murit

Data publicării:
cerere in casatorie turcia
Yesim Demir, alături de iubitul ei. Sursă foto: Captură Twitter

O femeie în vârstă de 39 de ani, Yesim Demir, a murit după ce a căzut de pe o faleză, în Turcia, la câteva momente după ce a fost cerută în căsătorie de partenerul său, scrie presa turcă, potrivit News.ro. 

Cuplul, care se afla în vacanţă la Çanakkale (nord-vest), a decis să-şi sărbătorească uniunea admirând soarele topindu-se în apa Mării Egee, la 6 iulie. Cei doi îndrăgostiţi s-au instalat la picnic pe un loc emblematic al oraşului, o faleză cunoscută din cauza unor apusuri uluitoare.

„Am ales acest loc pentru a avea o amintire romantică după cererea în căsătorie. Am băut alcool. Totul a fost bine. Până când ea şi-a pierdut echilibrul şi a căzut”, declară presei locale Nizamettin Gürsu.

Viitorul soţ povesteşte că s-a întors la mașină să ia picnicul, iar apoi a auzit un strigăt îndepărtat. A alergat şi şi-a descoperit iubita zăcând la baza falezei, înaltă de 30 de metri.

Ea şi-ar fi pierdut echilibrul din cauza consumului de alcool, potrivit principalei ipoteze a anchetei. Nizamettin Gürsu a sunat imediat salvarea, iar salvatori au încercat să reanime femeia timp de 45 de minute, însă în zadar, potrivit cotidianului turc Takvim.

Cadavrul lui Yesim Demir a fost transportat cu o navă a Pazei de Coastă în vederea unei autopsii la Institutul de Medicină Legală din Çanakkale.

Jandarmeria şi parchetul au deschis o anchetă. „Este un loc în care toată lumea vine să vadă apusul”, au declarat presei locale prieteni ai victimei.

„Drumurile sunt foarte proaste şi nu există nicio măsură de protecţie la malul falezei. Ar trebui să se pună un gard în acest loc şi să se ia măsuri de precauţie”, cer ei.

Locul respectiv a fost închis după moartea lui Yesim Demir, iar apoi a fost redeschis „în mod controlat”, începând de la 15 iulie.

Femeia nu este prima victimă a acestei faleze, scrie Takvim. În urmă cu trei ani, un bărbat în vârstă de 28 de ani a murit după ce a căzut de pe faleză, în timp ce admira un apus de Soare.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri