Un nou-născut a devenit faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere

Data publicării:
85231819_2911859019055111_8775101872059973632_o
Sursa foto: Rodrigo Kunstmann Fotógrafo Profissional/Facebook

Fotografia unui copil nou-născut realizată imediat după naștere s-a viralizat pe internet, informează New York Post.

Daiane de Jesus Barbosa a născut-o pe fiica sa, Isabela Pereira de Jesus, prin cezariană, în data de 13 februarie, în Rio de Janeiro, Brazilia. Pentru a avea amintiri de la eveniment, femeia l-a angajat pe Rodrigo Kunstmann să fotografieze primele clipe de viață ale fiicei sale.

Fotografiile realizate de Kunstmann s-au viralizat pe internet, după ce au fost încarcate de acesta pe rețeaua de socializare Facebook.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"A deschis ochii, dar nu a plâns. Doctorul chiar i-a spus <Plângi, Isa!>", a povestit fotograful. "A făcut acea față serioasă și a început să plângă abia după ce medicul a tăiat cordonul ombilical", a adăugat Kunstmann.

Doctorii vor să îi vadă plângând pe nou-născuți imediat după naștere pentru a se asigura că plămânii lor funcționează bine, dar și pentru că îi ajută pe bebeluși să elimine lichidele din corp.

Fotografia cu expresia copilului, asemănătoare cu cea a unui bătrân încruntat, s-a viralizat pe internet.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri