Video Momentul exploziei care s-a produs în Nashville în ziua de Crăciun a fost surprins de o cameră video

Data publicării:
O fotografie cu autorulota care a explodat în Nashville
O fotografie cu autorulota care a explodat în Nashville în ziua de Crăciun, realizată înainte de deflagrație, a fost publicată pe pagina de Twitter a poliției metropolitane din Nashville. Sursa foto: AFP PHOTO / HO/ Twitter/ Metro Nashville Police Department / Profimedia Images

O cameră video de supraveghere a surprins momentul în care o autorulotă a explodat în orașul american Nashville în ziua de Crăciun, iar filmarea a fost făcută publică de poliția locală, informează BBC.

Trei persoane au fost rănite în urma exploziei, iar poliția crede că a fost un atentat sinucigaș.

Biroul Federal de Investigații (FBI) a confirmat că urmele ADN găsite la locul exploziei aparțin suspectului Anthony Quinn Warner, în vârstă de 63 de ani, care era căutat de poliție în cazul exploziei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deflagrația a provocat avarii la sistemele de comunicații din statul Tennessee și alte patru state.

Polițiștii locali au declarat anterior într-o conferință de presă că un mesaj audio emis din interiorul autorulotei anunța că explozia urma să aibă loc.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri