Nuntă regală. Ducele şi ducesa de Sussex au publicat fotografii oficiale

Data actualizării: Data publicării:
nunta regala

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, după ce s-au căsătorit sâmbătă, au publicat, luni, trei fotografii oficiale de la nunta lor, scrie News.ro.

Foto: Facebook/The Royal Family

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în încăperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai.

„Ducele şi ducesa de Sussex le mulţumesc tuturor celor care au luat parte, sâmbătă, la celebrarea nunţii lor. Se simt foarte norocoşi că şi-au putut împărtăşi bucuria acestei zile cu toţi cei prezenţi în Windsor şi, de asemenea, cu toţi cei care au urmărit nunta la televizor din Regatul Unit, Commonwealth şi din întreaga lume”, arată un mesaj publicat, luni, pe pagina de Facebook a familiei regale a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Foto: Facebook/The Royal Family

Prin acest mesaj, familia regală a menţionat că Meghan Markle şi Prinţul Harry sunt încântaţi de aceste portrete oficiale realizate de Alexi Lubomirski şi că aceştia transmit mulţumiri şi pentru mesajele de sprijin pe care le-au primit.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, deveniţi duci de Sussex, au fost felicitaţi de aproximativ 100.000 de oameni care s-au adunat pe străzile oraşului Windsor.

Cuplul a participat la două recepţii organizate în cinstea evenimentului - prima, dată după-amiază de regina Elizabeth, unde a cântat Elton John, iar a doua, de prinţul Charles, unde actorul Idris Elba ar fi jucat rolul de DJ.

Foto: Facebook/The Royal Family

Între cei 600 de invitaţi s-au numărat jucătoarea de tenis Serena Williams, actorul George Clooney, soţii David şi Victoria Beckham, cântăreaţa Joss Stone şi vedeta de televiziune şi actriţa Oprah Winfrey. Clooney şi Williams au fost invitaţi şi la a doua recepţie - la care au participat doar 200 de persoane - de la Frogmore House.

După ce a purtat, la ceremonia religioasă, o rochie Givenchy, albă, cu mâneci lungi - respectând protocolul -, Meghan Markle a schimbat-o pentru recepţia de seară cu una semnată Stella McCartney, albă, dar fără mâneci. În plus, ea a purtat un inel cu acvamarin care a aparţinut mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

Ducele şi Ducesa de Sussex nu au plecat în luna de miere imediat după nuntă, deoarece marţi ei trebuie să fie prezenţi la un eveniment caritabil organizat de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri