VIDEO. Reacţia Papei Francisc, după ce o călugăriţă i-a cerut un sărut: „Promiţi că nu mă vei muşca?”

Data actualizării: Data publicării:
papa

La o săptămână după ce a lovit cu palma mâinile unei femei care îl trăgea violent de braţ, Papa Francisc a glumit cu o călugăriţă, pe care a acceptat să o sărute cu o singură condiţie: să-i promită că nu muşcă.

Miercuri, înaintea audienţei sale generale săptămânale, Papa Francisc a fost abordat de o călugăriţă care i-a cerut un sărut, strigând în urma lui. Suveranul Pontif a răspuns în glumă: „O să mă muşti!”, iar apoi a întrebat-o: „Promiţi că nu mă vei muşca?”. Femeia a din cap în semn de confirmare, iar papa a sărutat-o ​​pe obraz, continuându-şi apoi drumul. Filmarea care a surprins întregul moment a fost distribuită pe internet, arată CNN, citat de Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În noaptea de Revelion, Papa Francisc a fost implicat într-un incident la Vatican, lovind cu palma de două ori mâna unei femei care îi înşfăcase un braţ şi nu îi mai dădea drumul. Conducătorul Bisericii Catolice a părut vizibil iritat în timp ce încerca să îşi elibereze braţul din mâinile credincioasei prea zeloase.

„De atâtea ori ne pierdem cumpătul. Şi mie mi se întâmplă. Îmi pare rău pentru exemplul greşit pe care l-am dat", a declarat papa, miercuri, de la o fereastră a Palatului apostolic din Piaţa Sf. Petru de la Vatican.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri