Ursula von der Leyen o felicită pe Maia Sandu pentru victoria în alegeri: Uniunea Europeană este pregătită să sprijine Moldova

Data actualizării: Data publicării:
Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene.
Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Foto: Profimedia Images

Ursula von der Leyen a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria sa în alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Președinta Comisiei Europene i-a transmis Maiei Sandu, pe Twitter, că „Uniunea Europeană este pregătită să susțină Moldova”.

„Felicitări Maia Sandu! Victoria dumneavoastră reprezintă un apel clar pentru lupta împotriva corupției și revenirea la respectul pentru statul de drept – calea spre un viitor prosper. Uniunea Europeană este pregătită să sprijine Moldova”, a transmis Ursula von der Leyen, într-un mesaj pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Maia Sandu, candidata proeuropeană, a câștigat la un scor categoric alegerile prezidențiale din Republica Moldova, potrivit rezultatelor oficiale, comunicate de Comisia Electorală Centrală. Ea devine astfel prima femeie președinte din Republica Moldova.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri