Video Momentul în care un hoț fură bijuterii de aproape 900.000 de lei dintr-un magazin din Craiova

Data actualizării: Data publicării:
hot bijuterii filmat
În imagini se vede cum individul intră în magazin și se târăște pe burtă, cel mai probabil pentru a nu fi surprins de senzorii sistemului de alarmă. Sursa: captură video cameră de supraveghere / Gazeta de Sud

Un bărbat și o femeie au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce ar fi dat o spargere de aproape 900.000 de lei într-un magazin de bijuterii din Craiova. Cei doi au furat mai multe bijuterii din aur și argint la începutul lunii septembrie, iar marți au fost prinși pe Aeroportul Otopeni și duși la audieri la Craiova, scrie Gazeta de Sud. Momentul în care hoțul fură bijuteriile a fost surprins de camerele video. 

Spargerea a avut loc în noaptea de 5-6 septembrie 2023, la ora 24:30, într-un magazin de bijuterii de pe strada Brestei, Craiova. Autorii: un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călinești, județul Teleorman.

Momentul în care bărbatul pătrunde în magazin și fură a fost surprins de camerele de supraveghere:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se poate observa cum individul se târăște pe burtă, cel mai probabil pentru a nu fi surprins de senzorii sistemului de alarmă. Are fața mascată, o geantă/sacoșă la el și în gură ține o lanternă, cu care își luminează drumul. Ajunge în dreptul unor dulapuri și începe să scotocească după "pradă". În tot acest timp, femeia stă de pază și îl așteaptă afară. 

În doar câteva minute, hoții ar fi furat bijuterii din aur și argint de 880.000 de lei, după care s-au făcut nevăzuți. La aproape o lună distanță de la comiterea faptei, cei doi au fost prinși, scrie sursa citată. Au fost identificați și ridicați direct din Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti și duși la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Cei doi sunt acuzați de furt calificat și, la finalul audierilor, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri