LA VOLAN. Ediție specială Bugatti Veyron. Prețul: 2,28 milioane de euro

Data publicării:
bugatti diamant

În prezent poate cel mai exclusivist model existent în industria auto, Bugatti Veyron nu încetează să șocheze. Italienii amână de la un salon la altul prezentarea unei generații noi, aducând în schimb ediții limitate care de care mai interesante.Şi deopotrivă mai scumpe, deoarece noutatea de la standul Bugatti de la Frankfurt costă aproape 2,3 milioane de euro.

Este vorba de o serie ultra-limitată, de numai trei maşini, care a avut la bază la modelul Grand Sport Vitesse şi a primit o caroserie realizată în întregime din fibră de carbon vopsită în negru, pentru ca inconfundabila grilă frontală şi logo-ul specific să fie realizate din platină. Tehnologia de lux nu se opreşte însă aici, deoarece semnătura lui Jean Bugatti, care personalizează astfel ediţia limitată, a fost gravată cu o rază laser pe capacul rezervorului, în timp ce jantele roţilor au fost finisate cu diamant.

Motorizarea este aceeaşi, adică 16 cilindri în W, cu o capacitate de opt litri şi care poate produce aproape 1.200 de cai putere, cu un cuplu maxim de 1.500 Newtoni-metri.

Tradus în performanţele maşinii, e suficient de spus că sprintul de la zero la 100 de kilometri pe oră se realizează în numai 2,6 secunde.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri