VIDEO. O turmă de porci mistreţi și-a făcut apariția pe străzile din Braşov

Data actualizării: Data publicării:
mistret2

Mai mulţi porci mistreţi şi-au făcut apariţia în municipiul Brașov, iar jandarmii au intervenit pentru alungarea lor. Nu s-au înregistrat incidente, iar jandarmii sfătuiesc locuitorii şi turiştii să nu se apropie de animale şi să nu le hrănească, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, luni seară, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat prezenţa unei turme de mistreţi în zona străzilor Dobrogeanu Gherea şi Molidului din municipiul Braşov.

Jandarmii s-au deplasat în zona indicată şi au observat cinci mistreţi pe care i-au îndepărtat către pădure, intervenţia desfăşurându-se fără incidente.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Informăm pe această cale cetăţenii municipiului şi nu numai, chiar şi turiştii aflaţi în tranzit că este de dorit să se evite confruntarea directă cu astfel de animale şi cu atât mai mult să se evite hrănirea tuturor animalelor sălbatice”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri