Natură și Mediu

Află de la Digi24 cele mai importante știri despre natură și mediu. Vezi imagini impresionante din natură, fenomene ale naturii uimitoare și ești la curent cu dezastrele naturale din jurul lumii. Află știri la zi despre poluare, încălzirea globală, schimbările climatice și măsurile de protejare a mediului înconjurător.

padure copaci soare vreme meteo-Mediafax Foto-Thomas Dan-3

METEO. Cum va fi vremea în weekend

Mâine, vremea se va răcori în cea mai mare parte a ţării, dar prin sud, la amiază va mai fi caniculă. Sâmbătă, temperaturile vor deveni normale pentru începutul lunii august. În schimb, de duminică...

broasca - captura - 29 iulie 2015

Pasaj subteran pentru broaște

Câteva broaşte dintr-o specie protejată vor avea un pasaj subteran special pentru ele într-o comună din Cluj. Amfibienii vor putea să traverseze strada în siguranţă, prin câteva tuneluri.

DESPAGUBIRI ASIGURATI CUTREMURE-2

Cutremur de 3,7 în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,7 s-a produs miercuri, la ora 06.25, în Vrancea, la adâncimea de 84 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Sunetele ar putea înlocui pesticidele

După sistemele de irigare cu senzori şi monitorizarea culturilor cu drone, sunetul poate deveni următorul pas în agricultura de precizie. S-a spus de multe ori că plantele aud muzica - acum o echipă...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0964

1 EUR = 4.9764

1 GBP = 5.818

1 USD = 4.65

Vremea

București Băneasa
21°C
Presiune
750mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată