Astra Giurgiu pierde în deplasare meciul cu Concordia Chiajna

Data publicării:
astra-5

Fără victorie în ultimele patru etape, Concordia Chiajna a început prost şi jocul cu Astra Giurgiu. Liderul Ligii I a deschis scorul prin Marian Cristescu, însă avantajul echipei lui Isăilă a durat doar un minut: Wellington a egalat cu un şut perfect.

Atacurile Chiajnei au continuat, iar Purece a fost principalul pericol pentru poarta lui Dani Coman. Golul a venit chiar înainte de pauză, când portarul Astrei nu a mai avut ce face la execuţia mijlocaşului.

Astra nu şi-a regăsit ritmul nici în repriza secundă şi a mai primit un gol. Ben Youssef a făcut henţ în careu, iar Creţu a stabilit rezultatul final: 3-1 pentru Concordia Chiajna.

Sunt extrem de supărat”, a spus după meci antrenorul Daniel Isăilă. „E clar, am fost învinşi fără drept de apel. Am jucat doar 15 minute şi ne-am crezut dinainte câştigători”, a adăugat acesta.

Eşecul l-a făcut pe şeful Astrei să îl ia la rost din nou pe Daniel Isăilă, care ar putea plăti ultimele rezultate cu postul. „Este o echipă fără bancă tehnică! E o adunătură de 11 jucători”, a afirmat Ioan Niculae la Digi Sport. „Felul cum e pregătită, cum se exprimă echipa, e o ruşine! La salarii suntem aproape de ne batem cu Steaua la cumul de salarii lunare, dar nu jucăm nimic! Trebuie să plătească cineva!”, a adăugat supărat finanţatorul.

În etapa viitoare, Astra Giurgiu primeşte vizita lui Dinamo.

Meciul Concordia Chiajna – Astra Giurgiu pe DigiSport.ro

 



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri