Au spulberat Clujul

Data publicării:
polo 20scor-45042

Campioana ultimelor şase ediţii la polo s-a distrat efectiv în compania ultimei clasate, Poli Cluj, în poarta căreia a marcat în primul meci nu mai puţin de 29 de goluri. Duminică, lucurile au mers şi mai bine pentru poloiştii orădeni care au marcat de 34 de ori în decurs de 32 de minute, adică o medie de un gol pe minut. De partea cealaltă, clujenii au trebuit să se mulţumească cu cele opt goluri marcate, trei în prima zi, şi cinci în meciul doi.

„Important a fost să nu pirdem cadenţa pentru că o relaxare în aceste jocuri ar fi putut avea repercusiuni asupra jocului cu Partizan", a declarat antrenorul orădenilor, Laszlo Toth

Cu gândul la primăvara europeană, antrenorul orădean nu şi-a menejata deloc elevii mai ales că dubla cu Poli Cluj a fost ultimul test înaintea importantei partide pentru Europa.

„Le-am cerut băieţilor să trateze serios cele două jocuri pentru că această etapă etapă a fost ultimul nostru test înaintea jocului cu Partizan, iar băieţii au dat totul din ei, au jucat sută la sută serios, a mai spus Laszlo Toth.

CSM Digi va disputa miercuri seară, de la ora 20, în direct la Digi24 Oradea, cea de-a opta etapă în grupele Ligii Campionilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri