Bihorul învinge liderul şi speră din nou

Data publicării:
sport 20fcbh 20relansat-56922

Cu sabia lui Damocles deasupra capului, orădenii erau condamnaţi să câştige acest meci pentru a rămâne în calcule.

„Pot să spun că sunt mulţumit de ce s-a întâmplat azi pe stadion. O victorie muncită şi total meritată din punctul meu de vedere, în faţa unui adversar bun care a jucat atât cât i-am permis noi", a declarat tehnicianul orădenilor, Marian Pană.

Disputa de pe Iuliu Bodola a început cu Braşovul în prim plan. Manea a servit ideal din lovitură liberă în minutul 4 iar Forika a reluat perfect cu capul de la şase metri, peste Pogacsics. Oradea a nu a resimţit şocul golului primit şi a dat replica imediat. În minutul 20, Târnăcop a centrat a la Iasmin Latovlevici şi Mărkuş scăpat din marcajul lui Damian a reluat cu capul imparabil din careul mic, şi a stabilit scorul la pauză, 1-1. FC Bihor a fost vioara întâi şi la reluare în vreme ce Braşovul nu a arătat ca un lider. Oradea a închis tabela în minutul 57, prin Cristi Bud. Târnăcop a fost din nou servantul ideal şi după parada lui Marc în faţa lui Mihalache, Bud a înscris golul victoriei, de la patru metri, cu poarta goală.

„Până la urmă suntem bucuroşi de rezultatele la alte echipe pentru că jocul rezultatelor ne-a menţinut pe primul loc. Dar dacă nu ne vom trezi acum, după acest joc, ne va fi greu în acest retur", a declarat Daniel Bona, antrenorul Coronei Braşov.

Pentru FC Bihor urmează o deplasare uşoară, la prima vedere, la FC Olt. O echipă recunoscută pentru zgîrcenia cu care cedează punctele pe propriul teren.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri