Sari la conținut

Cum reacționează Mutu, după zece ani, când e întrebat de Chelsea

„Adrian Mutu își încrucișează picioasele sub canapeaua de culoarea muștarului. Își ia iPhone-ul, ochelarii de soare Ray-Ban și cheile mașinii. Știa că urmează întrebarea și simte că e de ajuns: Dacă mă întrebi din nou despre Chelsea, mă ridic și plec. Nu mă interesează, l-a avertizat el pe ziarist, scrie The Times.

„Încerc să nu mă gândesc la asta prea mult”, adaugă el. „Am făcut unele greșeli și dacă aș putea da timpul înapoi, desigur că nu le-aș mai face. Dar e prea târziu să mai fac ceva. Nu mă gândesc la ce am pierdut. Nu-mi place să vorbesc despre Chelsea. S-a întâmplat naibii acum zece ani. Mereu e la fel. Nu știu care e ultima noutate. Nu-mi pasă. De ce ar fi așa de greu? Pentru că trebuie să aștept ca să văd ce se întâmplă? M-am obișnuit acum. Continuă treaba asta de zece ani și în continuare nu știu ce se va întâmpla. Încerc să nu mă las copleșit de griji, pentru că asta n-ar servi la nimic, dar sigur că nu e ușor, nici după atât timp!”, a explicat apoi românul în interviul acordat cotidianului britanic.

Adrian Mutu riscă să trăiască toată viața ca un sărac lipit pământului, din cauza bătăliei judiciare pe care o are cu Chelsea, dar spune că nu regretă nimic, comentează cotidianul britanic în articolul intitulat „Adrian Mutu, prințul playboy-lor, care riscă să devină sărac lipit pământului”.

Adrian Mutu, împrumutat pentru trei luni în India. Atacantul va câştiga 500.000 de euro

Clubul englez l-a concediat pe fotbalistul român după ce testele au demonstrat că a consumat cocaină. Se întâmpla în septembrie 2004. Chelsea l-a dat în judecată și-i cere înapoi milioane de lire, dar Mutu continuă bătălia în justiție. Dacă tribunalul decide că trebuie să dea banii înapoi, atunci profitabilul său transfer în India ar putea fi cel mai înțelept lucru pe care l-a făcut în ultimii zece ani, conchide Eurosport, care preia interviul din „The Times”.