Cupa României. Steaua va juca cu rezervele contra echipei Avântul Bârsana

Data publicării:
137574 137574 mihai costea

Laurenţiu Reghecampf va menaja titularii în duelul cu Avântul Bârsana din Cupa României Timişoreana. Antrenorul a anunţat că Mihai Costea va reveni în primul 11 al roş-albaştrilor, iar ultimele achiziţii vor avea ocazia joi să îşi debutul în tricoul campionilor.

Ne interesează să câştigăm meciul, chiar dacă întâlnim un adversar din liga a IV-a. O să intre foarte mulţi jucători care nu au intrat până acum. O să-l vedem pe Varela, pe Neagu, pe cei care nu au jucat foarte mult până acum”, a spus antrenorul roș-albaștrilor.

Reghecampf se gândeşte şi la viitorul Stelei. Alexandru Bourceanu intră în ultimele luni de contract şi a primit deja oferte din Rusia şi Italia.

Bourceanu este cel mai important jucător al nostru şi ne dorim să îl păstrăm. Am vorbit cu patronul, dacă vrea, semnează, dacă nu vrea, nu e niciun fel de problemă. Este un jucător foarte important şi ne dorim să rămână la echipă”, a spus Reghecampf.

George Becali i-a oferit un nou contract lui Bourceanu, prin care jucătorul Stelei ar încasa 300.000 de euro pe sezon, plus o sumă identică la semnătură. 

Steaua Bucureşti - Avântul Bârsana se joacă joi, de la ora 20:30, pe stadionul din Berceni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri