Fotbalistul Younes Hamza susține că a fost agresat de bodyguarzii primarului Mazăre

Data publicării:
younes hamza - 5623946-Mediafax Foto-Alexandru Dobre 1

FOTO: Mediafax

„Eram în apă cu jetski-ul, iar primarul făcea parasailing. A venit în direcţia mea. S-a apropiat de mine, dar l-am evitat şi am plecat. El nu avea control, dar eu cu jetski-ul aveam. Eu l-am evitat, iar primarul a început să mă insulte de unul singur. Eu i-am răspuns, iar când am ieşit din apă a trimis doi bodyguarzi care au început să mă lovească. M-au lovit, am ochiul umflat, am avut nevoie de sutură şi am chemat poliţia de aici. Chiar şi poliţiştilor de aici le este frică, nu suntem animale!”, a declarat Younes pentru Digi Sport. „Dacă nu mi se face dreptate aici în România, voi pleca!”, a adăugat fotbalistul.

Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa, a confirmat la Digi24 incidentul. Ea a spus că la 112 s-a primit o sesizare că la Mamaia ar fi fost agresat un bărbat. „În acest moment, bărbatul e la poliţia din Mamaia, urmând să depună plângere penală împotriva celor care l-au agresat. E un dosar penal în lucru, medicina legală stabilește dacă a fost vătămat sau nu ca urmare a expertizei”, a precizat Carmen Șerbănescu.

Radu Mazăre: Fotbalistul era să dea cu skijetul peste mine şi apoi m-a înjurat în româneşte

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat că a fost foarte aproape să fie lovit cu skijetul de fotbalistul Younes Hamza, în timp ce era în largul coastei de la Mamaia cu un kite, fiind înjurat apoi în limba română de jucătorul tunisian al Petrolului.

Ştiţi ce înseamnă să te dai cu kite-ul? Stai pe o placă şi eşti tras de o parapantă şi nu poţi să mergi decât în faţă şi în spate, eşti foarte vulnerabil. Eu eram în largul mării. M-am dat în toată lumea cu zmeul pe apă şi nu am păţit ce am păţit astăzi pe apă. Problema este că omul era foarte agresiv. Eu nu mă pricep la fotbal, nu ştiu dacă e bun sau nu, dar când iei un bolid de 200 de cai sub fund şi alergi cu 100 de kilometri la oră pe apă, ar trebui să ştii şi să ai grijă ce faci, că de aceea tot dau la ştiri că se ciocnesc între ei şi calcă oameni pe cap. Peste mine era să dea cu jetul şi după aceea a început să mă înjure în româneşte şi venea cu jetul să mă lovească. Foarte agresiv domnul fotbalist. Probabil că el crede că toată lumea este la picioarele lui”, a spus Mazăre, la Digi Sport.

Întrebat dacă gărzile sale de corp l-au bătut pe Hamza, Mazăre a răspuns că nu ştie ce a făcut „domnul fotbalist-agresiv” după ce a ieşit din apă.

„Nu ştiu dacă l-au bătut doi oameni. Eu am ieşit la mal speriat că era un nebun care vrea să dea peste mine. Erau acolo 50 de oameni, inclusiv salvamari, băieţii care lucrau la bazele de jeturi. De fapt un băiat a plecat după el, că era să dea peste un băiat care îşi plimba copilul cu skijetul şi i-a spus să aibă grijă că poate să îi omoare. După aia am intrat iar în apă şi nu ştiu domnul fotbalist-agresiv ce o mai fi făcut la mal. În viaţă, dacă eşti agresiv poţi să păţeşti fel de fel de lucruri. Eu nu sunt un tip agresiv de felul meu şi nici arogant. După cum a fost cu mine domnul fotbalist, să îmi rupă picioarele cu skijetul, era drogat probabil. Eu făceam sport”, a precizat Mazăre.

Eu făceam sport, mă dădeam cu zmeul, și eram pe apă. La un moment dat, un individ cu un skijet de 200 de cai putere se tot învârtea pe lângă mine. I-am făcut semn să se dea mai încolo. A început să mă înjure. Foarte agresiv era. A început să înjure și venea cu skijetul să mă lovească. Eu sunt foarte vulnerabil când mă dau cu zmeul. Ești cu picioarele legate, mult mai ușor de miști pe jos. E ca și când vine unul cu mașina și tu ești pe jos și ai picioarele legate”, a adăugat Radu Mazăre.

Fotbalistul este decis să își facă dreptate, iar șefii lui îl susțin.

Bineînțeles că dacă este adevărat ce a declarat el atunci va avea tot sprijinul clubului. O să vedem şi noi mâine cum este, dacă are puncte de sutură şi nu poate să joace până sâmbătă când avem meciul”, a spus Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul Ploieșt.

Atacantul de la Petrolul Ploieşti ameninţă că renunţă la contract şi pleacă din România dacă nu i se face dreptate. El a mers la Poliție pentru a depune plângere pentru vătămare corporală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri