Sancţiuni pentru Dinamo. Suporterii nu vor avea voie la următoarele două meciuri din deplasare

Data publicării:
galerie dinamo

Echipa Dinamo Bucureşti a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a LPF cu interzicerea participării suporterilor proprii în sectoarele destinate formaţiei oaspete la următoarele două meciuri din deplasare din Liga I, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al LPF.

De asemenea, clubul FC Dinamo a primit o penalitate sportivă de 15.000 de lei, iar mijlocaşul Cosmin Matei a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Aceste decizii vin în urma scandărilor suporterilor dinamovişti împotriva minorităţii ungare la meciul de duminică cu Astra Giurgiu, din deplasare, pierdut cu scorul de 2-1, în etapa a XI-a a Ligii I. În minutul 80 al partidei de la Giurgiu, Cosmin Matei a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul Istvan Kovacs, deoarece i-a aplaudat pe suporterii dinamovişti care scandau împotriva minorităţii ungare. La finalul partidei, căpitanul echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Matei, a declarat că nu are nimic cu arbitrul Istvan Kovacs şi a precizat că nu ştie de ce a fost eliminat.

Fotbalistul formaţiei Corona Braşov, Răzvan Dâlbea, a fost suspendat pentru două etape şi a primit o penalitate sportivă de 2.000 de lei pentru eliminarea din meciul cu FC Vaslui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri