Simona Halep, după eliminarea la Roland Garros: „Nu a murit nimeni și nu s-a terminat Pământul”

Data publicării:
simona halep incruntata - getty

©FOTO. GETTY/GULLIVER IMAGES

„Baroni m-a bătut doar de două ori şi nu cred că e mare tragedie. Ea joacă bine, agresiv şi foarte solid. Eu nu am jucat ceea ce trebuia să joc, probabil, şi de aceea am pierdut. Oarecum sunt dezamăgită în interiorul meu, dar nu fac o tragedie din asta. Se întâmplă şi la sportive şi mai mari. Nu a murit nimeni, nu s-a terminat Pământul. Joc în continuare şi cu siguranţă voi mai câştiga meciuri în viitor”, a spus Halep la sosirea pe aeroportul Henri Coandă, citată de Mediafax.

Întrebată dacă se aştepta să iasă aşa de repede din turneul de la Roland Garros, ea a răspuns: „M-aţi luat tare cu o întrebare la care nu am niciun răspuns. Nu cred că mă aşteptam şi nu pot să răspund prea bine la întrebare. A fost un turneu nu foarte bun pentru mine, dar acum sunt acasă şi sunt bine”.

Simona Halep a menţionat că nu a schimbat tactica în meciul cu sportiva croată Mirjana Lucici-Baroni. „Nu am spus că am schimbat tactica. Am spus că am ţinut un pic ritmul de pe hard şi pe zgură şi nu prea am simţit ca anul trecut jocul pe zgură. Asta a fost tot ce am spus. Nu voi schimba şi nu voi face nimic altceva. Voi avea câteva zile libere şi după aceea împreună cu echipa mea voi decide ce voi face în continuare”, a explicat ea.

Jucătoarea română a adăugat că nu ştie dacă înfrângerea de miercuri îi va afecta locul din clasamentul WTA. „Absolut deloc. Nici nu ştiu cât voi scădea şi unde mă voi clasa după acest turneu. Dar am spus de nenumărate ori că eu nu joc pentru clasament, ci pentru meciuri şi pentru titluri. Vom vedea în viitor câte meciuri voi putea câştiga. Pentru mine urmează acum o mică pauză, apoi voi juca la Birmingham şi după, la Wimbledon”, a precizat numărul 3 mondial.

Halep s-a arătat bucuroasă de faptul că Irina Begu şi Cristina-Andreea Mitu s-au calificat în turul trei al turneului de la Paris. „Nu ştiam, acum aflu. Mă bucur pentru ele, e bine să avem români în turneu. E un turneu ca acasă, cel de la Roland Garros, le doresc mult succes şi să fie cât mai sus în acest turneu”, a mai spus Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei ediţii a French Open, a fost eliminată, miercuri, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, fiind învinsă, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA, după un meci de o oră şi 11 minute. În urma acestei înfrângeri, Halep poate coborî pe locul 4 WTA.

Citiți și:

C.T.Popescu: Sunt descumpănit. Simona a arătat extrem de ofilită

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri