Toţi românii au fost eliminaţi în prima zi a BRD Năstase Ţiriac Trophy

Data publicării:
adrian ungur 1

Primii români intraţi pe zgura de la Arene BNR, în prima zi a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, au fost veteranul Victor Hănescu şi partenerul său de dublu, Victor Cornea. În primul tur al competiţiei aceştia au întâlnit perechea cap de serie numărul 2 Eric Butorac - Scott Lipsky. Scorul final a fost 6-2, 6-3 în favoarea perechii mai bine cotate.

Următorul român intrat în competiţie a fost Adrian Ungur, beneficiarul unui wildcard. Pe tabloul de simplu, acesta l-a întâlnit pe Gabriel Pella, din Argentina, cap de serie numărul 6. Sud americanul s-a impus cu 7-5, 6-2.

Într-un alt meci de pe tabloul de simplu, cehul Lukas Rosol, numărul 61 mondial, a fost învins de britanicul Kyle Admund, clasat cu 30 de locuri mai jos în clasamentul ATP, cu 7-6, 7-6.

Ultimul meci al zilei a fost cel de simplu dintre Marius Copil şi bosniacul Damir Dzumhur. Acesta din urmă a câştigat primul set cu 6-1. Românul a revenit şi a câştigat setul al doilea cu 6-3, însă a cedat în decisiv, cu 2-6. La finalul zilei, niciunul dintre românii care a intrat în competiţie nu s-a calificat pentru turul următor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri