Boris Johnson s-a adresat fanilor rasiști ai Angliei: „Sper că se vor târî înapoi sub bolovanul de sub care au ieșit la suprafață”

Data publicării:
Boris Johnson din profil
Boris Johnson, prim-ministrul Regatului Unit. Foto: Profimedia Images

Premierul britanic, Boris Johnson, a condamnat atacurile rasiste ale fanilor echipei Angliei la adresa jucătorilor de culoare și a adresat cuvinte dure rasiștilor. Johnson le-a spus fanilor rasiști să se „târască înapoi sub bolovanul de sub care au ieșit la suprafață”. Premierul a lăudat naționala Angliei și pe jucători despre care a spus că „au jucat ca niște eroi”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Pentru acei rasiști care i-au hărțuit pe unii dintre jucători, le spun să le fie rușine și că sper că se vor târî înapoi sub bolovanul de sub care și-au făcut apariția. Pentru că toți acești jucători au jucat ca niște eroi și sunt sigur că acesta este doar începutul realizărilor lor. Le spun să aibă succes la Qatar anul viitor – și să începem să îndrăznim că, împreună cu Irlanda, Regatul nostru Unit va putea să găzduiască Cupa Mondială în 2030”, a spus premierul britanic.

 

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri