Casa a doi fotbaliști a fost jefuită în timp ce erau cu echipa în deplasare, în Franța. Hoții au făcut o pagubă de 350.000 de euro

Data actualizării: Data publicării:
minge de fotbal shutterstock_95315320
Foto: Shutterstock

Internaţionalii kosovari Arbër Zeneli şi Valon Berisha au fost victimele unei spargeri, miercuri, în timp ce călătoreau cu echipa lor, Stade de Reims. Locuinţa celor doi fotbalişti legitimaţi la Reims a fost spartă în timp ce jucătorii erau în deplasare. Prejudiciul este între 300.000 şi 350.000 de euro, a anunţat joi Parchetul din Reims, relatează News.ro.

„Unul îl găzduia pe celălalt", a declarat pentru AFP Ludovic André, procurorul general din Reims. „Spargerea a fost constatată ieri (miercuri - n.r.), a fost deschisă o anchetă şi a fost chemată poliţia judiciară", a precizat procurorul.

Potrivit primelor informaţii, au fost furate două genţi Louis Vuitton şi şapte ceasuri Rolex, cu o valoare totală cuprinsă între 300.000 şi 350.000 de euro.

Un martor urmează să fie audiat, iar camerele de supraveghere „sunt analizate în prezent”, a declarat procurorul, adăugând că nu este încă sigur dacă acestea acoperă zona în care a avut loc furtul.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri