Continuă criza la CFR. Clujenii au pierdut cu 2-0 la Mediaș

Data publicării:
rezumat

Mediaș a rămas teritoriu interzis pentru CFR Cluj: Gaz Metan a câştigat cu 2-0 duelul cu CFR, iar criza continuă pentru echipa lui Petre Grigoraş. La Mediaş, CFR a rămas în zece oameni după ce Tade a primit cartonaşul roşu în minutul 68 pentru că l-a lovit pe Radu Zaharia. Golurile echipei lui Cristi Dulca au venit în ultimele zece minute: Frăsinescu a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner. Tot cu capul a înscris şi Dan Roman, care a închis tabela la 2-0 în prelungiri.

„Astăzi am jucat una din puţinele şanse pe care le mai aveam de a ne apropia de podium, nu de titlu. Am pierdut această posibilitate şi acum e greu să reuşeşti să te remontezi pentru următoarele partide”, a spus tehnicianul clujenilor, Petre Grigoraș.

„Am întâlnit o echipă dezorientată, nu ne-a surprins cu nimic. I-am dominat în totalitate, rezultatul este meritat pt noi şi mă bucur că terminăm, la ora aceasta, turul pe plus unu”, a declarat Cristi Dulca, antrenorul oaspeților.

În ultima etapă din turul de campionat, CFR Cluj va juca acasă cu Săgeata Năvodari, iar Gaz Metan Mediaş va întâlni FC Braşov în deplasare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri