Gary Lineker şi-a modificat celebra definiţie a fotbalului, după victoria dramatică a Germaniei la Mondiale

Data actualizării: Data publicării:
gary lineker_twitter
Foto: Twitter

Fostul atacant Gary Lineker şi-a modificat celebra sa definiţie a fotbalului, după ce Germania, în inferioritate numerică, a învins Suedia, la Cupa Mondială.

gary lineker_twitter
Foto: Twitter

„Fotbalul este un joc simplu: 22 de bărbaţi urmăresc o minge şi la final Germania câştigă întotdeauna”, era - în opinia fostului atacant al naţionalei Angliei - definiţia fotbalului, pe care a „lansat-o” în 1990, în timpul Cupei Mondiale din Italia.

„Fotbalul este un joc simplu: 22 de bărbaţi aleargă mingea timp de 82 de minute şi germanii rămân fără un jucător, aşa că 21 de bărbaţi urmăresc o minge timp de 13 minute şi la final germanii câştigă naibii într-un fel”, este noua definiţie a fotbalului, lansată de Lineker, pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5.

Suedia a deschis scorul prin Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat Reus, în minutul 48. În minutul 90+5, Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri