Gigi Becali, după eliminarea FCSB: „Cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc”

Data actualizării: Data publicării:
Gigi Becali vorbește și gesticulează.
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

FCSB a fost eliminată din Conference League, după ce a fost învinsă de Shakhtar Karagandy, la capătul a două manșe încheiate cu lovituri de departajare. Finanțatorul echipei bucureștene, George Becali, a declarat la ProX că este cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc.

George Becali s-a arătat resemnat în discursul său de după meci, dar și nedumerit și neputincios în fața acestui eșec neașteptat.

Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici aia dintre CFR cu Dudelange nu a fost. Mai rușinoasă decât asta nu a existat înfrângere. Pentru că nu aveau cum să dea gol. Este o echipă care nu avea cum să ne dea gol. Defapt, nici nu ne-a dat gol. Ne-am dat noi gol. Așa ceva nu am văzut în viața mea. Nu avem putere, bărbăție la echipă. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat, parcă e vrăjitorie.”, a spus Becali.

„Nu am ce să fac. Eu am greșit, am luat niște jucători...”, a mai spus finanțatorul FCSB, luând asupra sa responsabilitatea eșecului.

„Mă descurajează acest rezultat pentru că nu mai avem coeficient și nu mai suntem capi de serie în edițiile viitoare ale cupelor europene. Trebuie să iau niște măsuri. Nu știu ce să zic. Nu mai aduc jucători. Mă gândesc să dau afară doi, trei. Nu mai am încredere că putem câștiga campionatul. ”, a concluzionat dezamăgit George Becali.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri