Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de fotbal, are coronoravirus. El ar putea lipsi de la meciurile din preliminariile CM 2022

Data publicării:
mirel radoi cu drapelul la gat
Mirel Rădoi, selecționerul naționalei. Foto: FRF

Mirel Rădoi, antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat marţi Federaţia Română de Fotbal. Selecționata României va juca trei meciuri în martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022. Primele două sunt în mai puțin de 14 zile.

„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit unui comunicat FRF, citat de Agerpres.

Selecţionerul va efectua teste suplimentare în următoarele zile pentru clarificarea situaţiei, precizează FRF.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).

Conferinţa de presă programată să se desfăşoare miercuri, 17 martie, la Casa Fotbalului, cu prilejul startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, nu va mai avea loc.

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri