Sari la conținut

Sora lui Patrick Ekeng, declarații despre starea lui de sănătate

Medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, a declarat că nu a sesizat nicio problemă de sănătate în cazul camerunezului în ultimele zile, cu excepţia unei banale probleme musculare. Totuși, familia lui Patrick Ekeng spune că tânărul fotbalist s-a plâns celui mai bun prieten că nu se simte bine.

„I-a spus celui mai bun prieten că nu se simte în stare să intre pe teren. Că se simte foarte obosit”, a spus Monique Chantal, sora lui Patrick Ekeng

Sora şi mama jucătorului nu ştiu dacă Patrick a împărtăşit aceste gânduri şi cu cineva din stafful echipei Dinamo. Ştiu doar că l-au pierdut.

„E dificil să vorbesc acum despre fiul meu, dar cred în Dumnezeu şi mă supun dorinţei Lui. Dacă acesta este fotbalul şi aşa trebuie să fie viaţa fotbaliştilor profesionişti, atunci ar trebui să reflectăm serios la acest lucru”, a spus Celine Chem, mama lui Patrick Ekeng.

Jurnaliştii de la BBC mai scriu că Organizaţia internațională a jucătorilor profesioniști de fotbal, FIFPro, şi-a exprimat îngrijorarea pentru modul în care s-a intervenit în acordarea primului ajutor în cazul jucătorului şi aşteaptă, la rândul ei, răspunsuri.

„Era un om extraordinar, foarte generos şi un adevărat gentleman. Tuturor din familie ne e cumplit de greu în aceste momente. E un coşmar”, a subliniat sora lui Patrick Ekeng.

 Citiți și: 
Finala Cupei României, amânată după moartea fotbalistului dinamovist 
Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng a murit. Jucătorul s-a prăbușit pe teren în timpul meciului cu Viitorul
Moartea fotbalistului Patrick Ekeng, în presa străină
Dosar penal in rem după moartea fotablistului Patrick Ekeng