Simona Halep, anunț despre antrenor după victoria superbă în fața lui Venus Williams

Data actualizării: Data publicării:
Simona Halep
Foto: Agerpres

Simona Halep a declarat că a jucat cel mai bun tenis al ei, după victoria împotriva lui Venus Williams. Halep o va întâlni pe sora mai mică a americancei în optimi, Serena Williams. „Va fi meciul secolului”, a spus Cristian Tudor Popescu, încântat și el de victoria superbă a Simonei.

Simona Halep
Foto: Agerpres

Mulțumesc! A fost un meci foarte bun. Am jucat cel mai bun tenis al meu din acest an și am încercat să mă motivez psihic. Încerc să rămân concentrată. Trebuie să dau totul cu Serena. Este greu să joci contra surorilor Williams. Voi lupta. Am nevoie de antrenor. Mă voi gândi la antrenor după acest turneu. Încerc să dau tot ce e mai bun la fiecare meci”, a spus Simona Halep la finalul partidei.

Interviul Simonei Halep pe teren, după meci:

- A fost un meci excelent, cel mai bun al meu de anul acesta. Sunt mulțumită de cum am jucat. E întotdeauna o provocare să joc împotriva surorilor Williams. Am fost foarte motivată astăzi. M-am bucurat de atmosferă și vă mulțumesc că ați fost alături de mine.
- Ai vorbit de surorile Williams. Te așteaptă o provocare... (n.r. - cu Serena Williams)
- Da... Deloc ușor! Trebuie să mă bucur de joc, să dau tot ce am mai bun. Nu am nimic de pierdut. Joc împotriva unei campioane uriașe. Va fi o provocare și mai mare, dar sunt gata să o înfrunt.
- Cu siguranță! Ne place să te avem aici. Ai parte de o susținere foarte mare.
- Îmi place să fiu în Australian. Mereu m-am simțit bine aici, îmi plac terenurile, îmi place turneul, este un eveniment major. Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru susținere. Mulțumesc!
- Felicitări, Simona!

Citiți și: 

Simona Halep spune că știe cum trebuie să joace cu Serena Williams

Simona Halep, față în față cu istoria. Doar 8 jucătoare au mai reușit asta până acum

Simona Halep, nr. 1 WTA, s-a calificat în optimile de la Australian Open 2019 după un meci cu fostul lider mondial, Venus Williams, în care cheia succesului a fost mișcarea în teren, a declarat la Digi24 comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu. El spune că următoarea partidă, cu Serena Williams, va fi „meciul secolului”, un „meci de poveste”, care nu trebuie ratat, pentru că sunt rare astfel de prilejuri în viață în care putem privi o partidă „de traiectorie înaltă, de coliziune” între două sportive aflate în ascensiune.

Cristian Tudor Popescu: „Simona Halep poate să joace și fără un antrenor în tribună, dar este conștientă - și a și declarat la sfârșitul meciului, întrebată fiind cum te descurci fără antrenor, a spus: Până la urmă nu mă descurc, nu se poate continua așa, trebuie să-mi iau un antrenor, la nivelul acesta e greu singură. Și este. Asta s-a văzut în cel mai greu meci al ei de până acum, cu Sofia Kenin, când nu știa ce să mai facă la un moment dat. Acolo ar fi avut categoric nevoie de un om în care să aibă încredere. În meciul de astăzi nu era așa de acută lipsa antrenorului, pentru că Simona o cunoaște foarte bine pe Venus Williams, știa ce are de făcut tactic, totul era ca fizic și tehnic să pună acest plan, relativ simplu și clar, în aplicare. Dar are nevoie categoric, și ea știe asta, de un antrenor”.

Citeşte mai mult: CTP: În tenis, eu sunt superstițios

Citește și „Urmează câteva săptămâni de foc! PSD va repeta momentul ianuarie 2017”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri