Sari la conținut

Noul job al Serenei Williams

Serena Williams a luat o pauză de la tenis după ce a rămas însărcinată, însă pare că și-a găsit un nou job - cel puțin asta reiese din postările ei de pe rețelele de socializare.

Serena a anunțat că s-a alăturat consiliului de administrație al companiei de sondaje online Survye Monkeys. „Primul lucru pe care vreau să-l fac din funcția de membru în consiliul de administrație Survey Monkeys este să fac un sondaj, evident”, a scris Serena pe Twitter.

Sunt încântată să mă alătur echipei SurveyMonkey. Cred în puterea întrebărilor și în impactul datelor. La fel ca SurveyMonkey, vreau să știu ce se întâmplă și de ce. Și tot ca ei, vreau să fac auzite toate vocile”, a scris sportiva și pe Facebook.

Într-un interviu acordat Associated Press, Williams a declarat că se va axa pe abordarea problemelor rasiale și de inegalitate de gen. „Cred că pot să vorbesc despre diversitate. Schimbări au loc tot timpul, schimbările se întâmplă constant. Pentru mine e foarte important să fiu în prima linie a schimbărilor pentru a face lucrurile mai ușoare pentru cei ce vin după mine”, le-a declarat jucătoarea de tenis jurnaliștilor.

Potrivit Mashable, lumea tehnoogiei pare o schimbare logică pentru Serena - logodnicul ei, Alexis Ohanian, este unul dintre fondatorii Reddit.