Trei paznici ai turneului de tenis de la Wimbledon au fost arestați după ce s-au luat la bătaie în fața fanilor

Data actualizării: Data publicării:
paznic la Wimbledon
„Să te bați în fața fanilor nu este o imagine bună. Nu pot să cred că au făcut așa ceva”, a spus un membru al companiei de pază pentru care lucrau cei trei bătăuși. Foto: Profimedia Images

Trei paznici ai turneului de Mare Șlem de la Wimbledon au fost arestați după ce s-au bătut între ei chiar în fața fanilor, scrie CNN. Altercația ar fi avut loc săptămâna trecută în interiorul complexului care găzduiește turneul de tenis de la Londra.

Lupta s-ar fi petrecut de față cu fanii care veniseră să vadă meciurile prestigiosului turneu de tenis și ar fi fost provocată de unul dintre paznici care l-ar fi acuzat pe colegul său că și-a luat o pauză de trei ore, potrivit The Guardian.

Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a spus că „vineri, 1 iulie, la ora 14.00 ofițerii de serviciu la turneul de tenis de la Wimbledon au fost alertați cu privire la o altercație din interiorul complexului”.

„Trei bărbați care lucrau în cadrul evenimentului au fost arestați sub suspiciunea de încăierare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției londoneze, care a adăugat că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Paznicii au fost luați în custodie și ulterior eliberați pe cauțiune până la o dată nespecificată de la sfârșitul lunii iulie, potrivit poliției.

Un membru al Knights Group Security, una dintre cele două companii care se ocupă de pază la Wimbledon, a spus că incidentul este „rușinos”. „Să te bați în fața fanilor nu este o imagine bună. Au prejudiciat reputația companiei. Nu pot să cred că au făcut așa ceva.”

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri