Stephan Pelger a murit. Designerul român a fost găsit spânzurat

Data actualizării: Data publicării:
stephan pelger
Stephan Pelger a murit. Foto: Facebook/Stephan Pelger

Designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit, joi, spânzurat într-o locuință din Sectorul 2, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă. Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică, scrie News.ro.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că persoana decedată este designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţă.

Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019.

De asemenea, designerul se confrunta cu o insomnie cronică, iar de curând a afirmat: ”Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”.

El avea şi episoade de depresie.

În 2018, la Cannes, a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic.

”Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte”, afirma el.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri