Un bărbat a fost jefuit sub ameninţarea unui pistol de paintball. Mașina victimei a fost găsită abandonată pe o stradă din București

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un bărbat a reclamat la Poliţia Ilfov, marţi seară, că a fost jefuit, sub ameninţarea unui pistol, de către două persoane pe care le transportase în autoturism. Acestea i-au luat bărbatului bani, acte şi maşina şi l-au lovit. Autovehiculul a fost găsit abandonat, cu urme de incendiere în interior, pe o stradă din Capitală. În urma primelor verificări, arma cu care a fost ameninţată victima este un pistol de paintball.

Incidentul violent a avut loc marţi, la periferia localităţii Chiajna.

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost agresat fizic şi deposedat, prin violenţă şi ameninţări cu un pistol, de suma de 430 de lei, de maşină şi acte, de către 2 persoane necunoscute, pe care le transportase din zona Bucureşti-Vitan până în zona industrială din localitatea Chiajna, adiacentă cu DNCB şi Autostrada A1. În cel mai scurt timp, poliţiştii din Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov s-au deplasat la faţa locului, unde au luat legătura cu persoana vătămată. Autoturismul a fost depistat abandonat, de către poliţiştii din Bucureşti, pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6 Bucureşti, acesta prezentând urme de incendiere în habitaclu”, informează oficialii Poliţiei judeţene Ilfov, citați de News.ro.

Conform acestora, primele verificări arată că arma cu care bărbatul a fost ameninţat ar fi un pistol de tip paintball.

Victima a fost transportată la un spital din Bucureşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

”Poliţiştii din Ilfov efectuează cercetări, în vederea identificării, depistării şi tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei sesizate, cât şi pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează reprezentanţii IPJ Ilfov.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri