Ministrul Adrian Veştea și-a anunțat candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judetean Braşov 

Data publicării:
adrian veștea
Adrian Veștea (foto) spune că viziunea pe care o are pentru judeţul Braşov ”este una ambiţioasă”. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a anunţat, sâmbătă, că va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, din partea PNL, funcţie pe care a mai deţinut-o, scrie News.ro.

”Candidez pentru preşedinţia Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului Naţional Liberal (PNL), aşa cum o fac de peste 20 de ani! Partidul Naţional Liberal a fost un pilon de încredere şi progres în arhitectura politico-socială a României moderne”, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Adrian Veştea.

Acesta afirmă că, în ultimii 8 ani, a fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut judeţul, având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă ”cheia dezvoltării sustenabile şi incluzive a comunităţii”.

”Credinţa mea în potenţialul braşovenilor, în valoarea incontestabilă a democraţiei şi în libertatea de exprimare stă la baza angajamentului meu neclintit pentru promovarea unei guvernări responsabile, transparente şi orientate către nevoile cetăţeanului. Experienţa acumulată alături de colegii mei liberali în administraţia locală braşoveană mă determină să nu mă abat astăzi de pe drumul drept pe care sunt, pentru că împreună am reuşit să schimbăm faţa judeţului Braşov, transformându-l dintr-o zonă slab conectată a României într-un adevărat nod strategic care conectează lumea”, a mai scris Veştea.

Acesta mai spune că viziunea pe care o are pentru judeţul Braşov ”este una ambiţioasă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Să ne poziţionăm printre cele mai dezvoltate şi prospere regiuni din Europa. Acest obiectiv poate fi atins prin consolidarea infrastructurii critice, sprijinirea inovaţiei şi a antreprenoriatului, îmbunătăţirea accesului la educaţie şi servicii de sănătate de calitate, şi, nu în ultimul rând, prin promovarea unui mediu sustenabil, care să respecte resursele naturale şi patrimoniul cultural unic al judeţului nostru. Convingerea mea este că, împreună, putem construi un viitor în care fiecare braşovean să beneficieze de oportunităţi egale, să trăiască într-o comunitate sigură şi să se bucure de un mediu în care inovaţia şi tradiţia merg mână în mână”, a mai scris Adrian Veştea.

Fostul preşedinte al CJ Braşov, actualmente ministru, afirmă se întoarce ”cu încredere în faţa braşovenilor” pe care îi asigură că Braşovul ”va fi judeţul marilor proiecte, în mandatul care urmează”.

PNL a avalidat, în ultima şedinţă a conducerii, mai multe candidaturi.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri