Live

Cine a fost Halyna Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal de Alec Baldwin. S-a născut în Ucraina și era un star în devenire

Data actualizării: Data publicării:
Halyna Hutchins FOTO: Instagram/ Halyna Hutchins

Halyna Hutchins, directoarea de imagine împușcată mortal de actorul Alec Baldwin pe platourile de filmare, cu un pistol de recuzită, era considerată o vedetă în plină ascensiune la Hollywood.

În 2019, revista American Cinematographer a spus despre ea că era între cele mai promițătoare figuri de la Hollywood și un star în ascensiune, iar în 2020 ea a lucrat la filmul independent cu supereroi Archenemy. Regizorul Archenemy, Adam Egypt Mortimer, a spus pentru BBC  că „este cu adevărat incredibil” că ea a murit pe un platou de filmare.

„Halyna a fost o artistă incredibilă, care tocmai începea o carieră, iar oamenii chiar începeau să o observe. Faptul că a fost ucisă pe un platou de filmare, într-un astfel de accident, este de neînțeles. Pare pur și simplu de neconceput”, a spus Mortimer.

VEZI și: Primele imagini cu Alec Baldwin după ce a împușcat mortal o femeie, director de imagine, pe platourile de filmare

Halyna Hutchins s-a născut în Ucraina, în 1979, și a crescut într-o bază militară sovietică de la Cercul Polar.

Pe site-ul ei spunea că a crescut „înconjurată de reni și submarine nucleare”.

Ea a intrat în industria filmului după ce a obținut o diplomă în jurnalism internațional de la Universitatea de Stat din Kiev. După ce a lucrat la documentare în Marea Britanie, s-a mutat la Los Angeles, unde a absolvit Academia Americană de Film, în 2015.

Apoi a început să lucreze la Hollywood, având contribuții la filme mari precum Blindfire, dar și un film de groază, Darlin', regizat de Pollyanna McIntosh.

Marți, ea a avut o ultimă postare pe Instagram - o filmare cu echipa din film călărind pe platou.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halyna Hutchins (@halynahutchins)

Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare

Actorul Alec Baldwin a ucis-o joi cu un foc de armă, cel mai probabil accidental, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul unui western care este filmat în această perioadă în statul american New Mexico, a anunţat Poliţia locală.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările" pentru lungmetrajul "Rust", a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halyna Hutchins (@halynahutchins)

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările" pentru lungmetrajul "Rust", a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat. Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul ei a fost declarat de medici. Regizorul filmului "Rust", Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul ei a fost declarat de medici.

Regizorul filmului "Rust", Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hannah Gutierrez, armurierul filmului „Rust”, a fost condamnată la un an și jumătate de închisoare pentru moartea Halynei Hutchins

Armuriera filmului „Rust”, vinovată de omor prin imprudenţă, după ce Alec Baldwin a împușcat-o din greșeală pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin vântura o armă pe platoul filmului "Rust" înainte să fie împușcată mortal directoarea de imagine

Alec Baldwin, acuzat din nou de omor prin imprudenţă în incidentul de la filmările peliculei „Rust”

Partenerii noștri