Live

O șoferiță cu numere de înmatriculare false a fost târâtă pe jos și lovită de polițiști. Este anchetă la IPJ Dâmbovița

Data publicării:
Foto: captură video

Anchetă internă la IPJ Dâmbovița după ce o șoferiță a fost imobilizată în trafic. Femeia a fost scoasă din mașină, târâtă pe jos și lovită cu piciorul. Totul s-a întâmplat după ce a fost oprită pentru un control, iar polițiștii au constat că numerele de înmatriculare erau luate de la o altă mașină. Șoferița a devenit agresivă în mometul în care agenții au cerut explicații.

Teodora Chiuș, jurnalist Digi24: Șoferița de 35 de ani a fost oprită într-o localitate din județul Dâmbovița pentru un simplu control. Atunci, agenții au aflat că femeia circula cu numere de înmatriculare false, i-au cerut explicații, însă femeia a devenit recalcitrantă. Atunci, cei doi agenți de poliție împreună cu un alt bărbat îmbrăcat în civil au scos-o din mașină și au imobilizat-o. În imaginile publicate pe o rețea socială se vede cum șoferița este târâtă iar unul dintre agenții de poliție o lovește cu piciorul.

În acest caz a fost deschisă și o anchetă internă la IPJ Dâmbovița. Se fac verificări pentru a vedea dacă polițiștii au acționat așa cum trebuie. De asemenea, și șoferița s-a ales cu dosar penal, deoarece a circulat cu numere de înmatriculare false.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Lege adoptată: Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis

Evadare ca în filme, în Franța. Bărbați înarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

Un bărbat și-a distrus mașina în fața polițiștilor, după ce a rămas fără talon: „O fac eu să nu fie bună”

Partenerii noștri