Live

Ce spune Dragnea despre sondajele în care PSD scade și PNL crește

Data actualizării: Data publicării:

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat ironic cifrele prezentate, în ultimele zile, de mai multe institute de sondare a opiniei publice.

„Aşa este. Eu cred că PSD este deja sub 10%, iar PNL este peste 50%. Creşte ca Greuceanu. Una peste alta, aşa la două zile apare un sondaj înainte de congres. Ne-am prăbuşit. Cred că avem undeva la 8-9% şi PNL se duce spre 60%”, a declarat Dragnea, răzând, când a fost întrebat de jurnaliști dacă îl îngrijorează cifrele din sondajele de opinie.

„Așa ni se spunea și în 2016, că PSD este praf, și uite că am câștigat alegerile”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat dacă social-democrații au alte cifre decât cele prezentate public în ultimele zile, Dragnea a arătat că se fac evaluări „proprii” la partid, dar nu a avansat și cifre. „Propriile evaluări le facem pentru noi, pentru analizele noastre, pentru a ne rafina atitudinea, comunicarea și politicile”, a mai spus șeful social-democraților.

Potrivit unor sondaje, partidul condus de Liviu Dragnea pierde tot mai multe procente de la lună la lună, astfel că, față de momentul alegerilor parlamentare din 2016, a scăzut în preferințele electoratului cu peste 16 procente.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Firea, despre Ciolacu: Au fost oameni care ne-au intoxicat și ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt

Firea spune de ce nu i-a pronunțat numele lui Cîrstoiu la lansarea acestuia: Nu a fost intenționat, nu știam organizarea evenimentului

Partenerii noștri