Live

Codrin Ștefănescu: „Ilie Năstase e mândrie patriotică, nu-i pui cătușe”

Data actualizării: Data publicării:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, cere un comportament diferit atunci când vine vorba despre Ilie Năstase, care s-a ales vineri cu două dosare penale în șase ore. Prima dată, fostul jucător de tenis a fost surprins conducând mașina cu o alcoolemie de 0,55 mg/l în aerul expirat, apoi a fost oprit când a condus un scuter și a depășit linia continuă, deși permisul îi fusese suspendat la abaterea de mai devreme.

Ilie Năstase e Ilie Năstase! E bun național, brand de țară, nume, mândrie patriotică, idol al multor generații. Nu-l abuzezi, nu-l umilești, nu-i pui cătușe, nu-l trântești pe caldarâm. Respect pentru Ilie!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

El a pus la finalul comentariului său și o inimioară.

Penru comportamentul său, Ilie Năstase a primit două amenzi, în valoare cumulată de 2.305 lei, s-a ales cu două dosare penale şi suspendarea permisului de conducere.

Fostul sportiv susține că polițiștii l-au bruscat și l-au rănit, atunci când l-au reținut și l-au încătușat și a anunțat că își va scoate un certificat medico-legal, apoi va face plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, unde va cere daune de ordinul milioanelor de euro.

Pe de altă parte, Poliția Rutieră a precizat ieri că există înregistrări la dosar în care se arată că polițiștii au intervenit conform procedurile legale și „fără a ține cont de calitatea persoanei”. Anchetatorii au spus și că el a oprit inițial la semnalul polițistului și „în urma unor discuții sumare cu agentul de poliție s-a pus în mișcare, fără a avea acceptul acestuia”.

Conducătorului auto i s-a cerut să se legitimeze și, întrucât emana vapori de alcool, i s-a cerut să se supună testării cu aparatul etilotest. Persoana în cauză a refuzat acest lucru, a devenit agresiv, motiv pentru care a fost necesară încătușarea acestuia”, a declarat comisar şef de poliţie Victor Gâlceavă.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ilie Năstase: Până mor, vom lua înapoi terenurile de tenis de la BNR

(P) ADMIRAL Cazinou a lansat cel mai tare Pachet de Bun Venit de pe piata!

Ilie Năstase a participat la ceremoniile de Ziua Națională în uniforma de general. Ministrul Apărării spunea că l-ar putea sancționa

ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII: Cazul Ilie Năstase. Ar trebui separat comportamentul lui Ilie Năstase de realizările sale sportive?

Partenerii noștri