Detaliul care transformă o mâncare obișnuită într-un preparat căruia nu îi poți rezista

Data actualizării: Data publicării:
mancare de mazare FB

Mâncărurile tradiționale, cele pe care le gătim în mod obișnuit, pot fi transformate în adevărate delicatese culinare, și asta fără prea mult efort. Secretul este să găsim combinația ideală pentru a da mai multă savoare mâncărurilor obișnuite.

Articol susținut de Hochland

Astăzi, îți prezentăm cum poate fi transformată tradiționala mâncare de mazăre într-un preparat delicios, în care gusturile se îmbină armonios. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, pe care sigur le găsești prin frigider.

Cum se prepară:

Avem nevoie de câteva felii de pâine, un ou, o cană cu lapte și o telemea de oaie de la Hochland. Mâncarea de mazăre o poți prepara ca de obicei, folosind carne de pui, vită sau porc.

Într-un bol se sparge oul, se adaugă laptele și se omogenizează ingredientele cu ajutorul unui tel. Înmoaie apoi, pe rând, feliile de pâine și prăjește-le în tigaia încinsă cu ulei.

Telemeaua de oaie de la Hochland se taie cubulețe și se adaugă peste mâncarea de mazăre. Preparatul se servește alături de frigănele. Gustul ușor înțepător și inconfundabil pe care îl are telemeaua de oaie transformă acest preparat într-unul cu un gust căruia nu îi poți rezista.

Poftă bună!

Articol susținut de Hochland

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri